top of page

Vårt lille paradis

I 1985 kjøpte mormor og Besta en liten og sliten hytte på Sandviken, i Sande i Vestfold. Det var en hytte ingen andre enn Besta kunne sett potensiale i, men her skulle han lage et ferieparadis andre bare kunne drømme om. Hytta ble oppgradert fra liten og sliten, til Vestfoldsidyll – akkurat som Besta lovet.

Hytta til mormor og besta ble omsider solgt, men beholdt seg selvfølgelig i familien – 

og det er nå Pernille som troner over denne. 

Med tid og stund ble det også skilt ut en tomt fra hytta, så mamma'n og pappa'n til Vetle kunne sette opp en egen hytte ved siden av.

Og siden den gang har hver sommer blitt tilbrakt på Wittbank's ferieparadis, og mange minner har blitt skapt på dette stedet. Det var også her Vetle tok med Marthe på den første ordentlige daten back in the days, for å vise hva slags goder han kunne stille med om hun gikk for han. Hun falt jo selvfølgelig pladask for plassen, så da sa hun ja til både prinsen og halve Sandviken. 

 

Valget ble derfor enkelt på hvor vi ønsket å feire den store dagen. Så nå gleder vi oss til å ta med alle vi er glad i, til en skikkelig hagefest på den fineste plassen vi kjenner.

IMG_0590.HEIC
IMG_4682_edited.jpg

Wittbank's paradise

Leinaveien 3, 3077 Sande i Vestfold

bottom of page